Advies

ICT Advies

Wat betekent de Digitale Transformatie en ontwikkeling van digitale competenties voor u en uw organisatie?
 Hoe speelt uw organisatie hierop in? Is er balans tussen exploreren en implementeren? Handshakers biedt u graag de helpende hand.

Samen met u zoekt Handshakers naar een passende implementatie- en adoptiestrategie. Wij bepalen samen welke factoren daar een rol in spelen en hoe we daar mee om gaan. Wij adviseren, begeleiden, vragen door en coachen zodat uw organisatie kan aansluiten bij eerder ingezette ontwikkelingen.

Handshakers beschikt over een ruime ervaring bij visieontwikkeling en adviseringstrajecten met als doel ICT op een juiste wijze te implementeren binnen de organisatie. Dit doen wij sinds 2005 onder andere door op een creatieve manier beschikbare, of zelf ontwikkelde, tools te gebruiken op het moment waarop dat nodig is.

Praktisch, resultaatgericht, verfrissend en motiverend!

Wij bieden onder meer ook advies over en geven begeleiding in Office365, Sharepoint, Google Apps en meer!

Handshakers Opleidingsspecialist

Handshakers hanteert het slogan: The Human factor in ICT...Wij weten als geen ander hoe belangrijk het opleiden van leerlingen, cursisten en medewerkers is. Handshakers bouwt op een eigen onderwijservaring welke wij hebben weten om te zetten naar een praktische aanpak en begeleiding van scholen, instellingen, bedrijven en particulieren.
Praktijkervaring is onmisbaar en dient up-to-date te zijn. Om deze reden zijn Roy Fijn, eigenaar van Handshakers, en zijn medewerkers ook regelmatig voor een 'eigen klas' te vinden. Deze up-to-date ervaring brengen wij in bij onze workshops en e-learning.

Scholen, bedrijven en instellingen die opleiding serieus nemen zijn bij ons aan het juiste adres.
Vanuit een strategisch plan ondersteunen wij bij de inzet en uitrol van ICT-vernieuwingen. Wij maken digitale transformatie zichtbaar.
Dit doen wij zelfstandig of in nauwe samenwerking met een (toe)leverancier bij u in de buurt.
Wij werken nauw samen met AV-specialisten, IT-system integrators, (onderwijs-)adviesbureaus en onderhouden een samenwerking rechtstreeks met u als eindgebruiker. 
Onderdeel van onze benaderingswijze is onze Digizicht methode. 
Kijk voor meer informatie op www.digizicht.nl .