E-learning

E-learning


Handshakers maakt content (leerinhoud) in de vorm van teksten, schermopnamen, opdrachten en video's. Deze content verwerken we in onze trainingsmaterialen (workshopreaders en trainingsboeken) en op ons e-learningsplatform. Al deze materialen zijn gebaseerd op het competentieprofiel.
Onze leerinhoud wordt door het gebruik van korte zinnen en heldere woordkeus als zeer toegankelijk ervaren. 


Een korte demo zal u snel overtuigen!Wij zetten e-learning in als afzonderlijke trainingen en ondersteunend bij onze workshops.

Bij sommige van onze workshops is het wenselijk om vooraf een leertraject doorlopen te hebben. Met onze e-learning is dit mogelijk.
TIjdens de workshop hebben we zo een meer gelijkwaardig startniveau van de deelnemers.
Ook is het mogelijk om via blended-learning de workshop te doorlopen.

Als deelnemer behoud je het overzicht van leertrajecten, doorlopen leertijd en het behaalde resultaat.


Binnen onze e-learning zijn diverse leertrajecten beschikbaar. Ook werken wij continue aan het door ontwikkelen van onze materialen (zowel in uitbreiding als verbetering). Wist je bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om leerlingen direct vanuit onze e-learning te doceren in het gebruik van applicaties of bijvoorbeeld mediawijsheid?

STAP-regeling? Ook daarin kunnen we voorzien, neem een kijkje op onze methodesite Digizicht.Meer informatie over onze leermiddelen is te vinden op: www.digizicht.nl/leermiddelen .
Onze workshopreaders en trainingsboeken zijn ook te bestellen via onze webshop: www.digizicht.nl/webshop .


Ben je trainer of wens je partner te worden van de Digizicht methode? Kijk dan eens op de site www.digizicht.nl of neem direct contact met ons op.

Een paar voorbeelden van onze video-instructie: