Over ons

Over ons

De drijvende kracht achter Handshakers is Roy Fijn.

Roy heeft als leerkracht binnen het PO en als adviseur bij een onderwijsbegeleidingsdienst gewerkt waar hij ruime ervaring opgedaan heeft als het gaat om advieswerk én de adoptie van ICT. 
Met oog voor het individu als eindgebruiker van ICT-oplossingen weet hij de noodzakelijke digitale transformatie te realiseren. 
Eindgebruikers zijn in goede handen bij Handshakers om hun eigen digitale competenties te vergroten. Er wordt aangesloten bij reeds aanwezige competenties!  We werken daarbij doelgericht en bieden de leerinhoud op een praktische wijze aan. Daarbij bieden we prachtige content in inhoud en vorm (workshopreaders, trainingsboeken,
e-learning). Dit doen we met onze Digizicht-methode! 

Roy Fijn is enthousiast, betrokken en zeer bevlogen.
Naast Roy werkt Karin, Sabine, Linda en Reinier regelmatig voor Handshakers. In het veld werken wij verder met betrokken zzp-ers waarbij eenieder in zijn of haar kracht gezet wordt . De juiste persoon bij de juiste type eindgebruikers; aansluiten bij de doelgroep!

Zet de eerste stap om jouw digitale transformatie zichtbaar te maken en ontwikkelingen van digitale competenties te vergroten: 

Neem contact met ons op!